Hoe werken wij?

Fase 1 – Ontwerp

Stap 1:

Een vrijblijvend intakegesprek op locatie, hierbij maken wij kennis met elkaar en wordt de ontwerpopgave inzichtelijk gemaakt aan de hand van een programma van eisen. Vervolgens ontvangt u een gespecificeerde offerte.

Stap 2:

Naar aanleiding van ons intakegesprek worden de wensen naar schetsontwerpen vertaald waarbij het samengestelde moodboard als leidraad en inspiratie gebruikt zal worden.

Stap 3:

Het gekozen schetsontwerp wordt omgezet in een definitief 2D ontwerp met bijbehorend lichtplan. Vervolgens zijn er diverse mogelijkheden voor de interieurstyling, zoals een meubilairvoorstel en kleuradvies.

Stap 4:

Het definitieve ontwerp wordt vertaalt naar een gedetailleerd 3D ontwerp met realistische renders waar u een inzage krijgt van de te gebruiken kleuren en materialisatie. Bij de presentatie wordt er door het ontwerp heen gelopen en tevens worden er diverse impressiebeelden gecreëerd.

Fase 2 – Realisatie

Stap 5:

De realisatie van de ontwerpopgave kunnen wij tevens uitvoeren. Turn-key opleveren doe wij uiteraard het liefst zodat wij er zeker van zijn dat het ontwerp in stand wordt gehouden. Zijn er wensen voor de inkoop van het meubilair/accessoires/verlichting e.d. daar kunnen wij u tevens in ontzorgen inclusief de styling hiervan.

Maak een afspraak