Betonlook

Estetica ontwerpt en realiseert de betonlook van uw dromen. Betonlook is naast strak, modern en ruimtelijk ook nog eens lekker hygiënisch. Daarom heeft het de afgelopen jaren ook een ongekende populariteit bereikt. Laat u inspireren door onze betonlook projecten!

Betonlook vloer

Vaak denkt men aan betonlook alleen aan de vloer en wand. Maar betonlook wordt ook veel toegepast op aanrechtbladen en eettafels. Betonlook is namelijk keihard, naadloos en krasbestendig. Daarbij is het zeer ongevoelig voor schimmels. Deze eigenschappen maken het naast gebruik in de huiskamer, ook uitermate geschikt voor in badkamers. Het kan zelfs direct over uw oude tegels (die moeten wel goed vast zitten) worden aangebracht! Wilt u een badkamer in betonlook? Laat u informeren door Estetica.

Over Ons

Estetica ontwerpt én voert vervolgens uit. Wij luisteren, analyseren, adviseren en gaan tot actie over. Daarom werken wij snel, effectief en blijven wij binnen budget en planning. U kunt bij Estetica terecht voor projecten zoals het verbouwen en renoveren van een bestaande woning, het realiseren van nieuwbouw tot en met het ontwerpen en stylen van interieurs. Dus ook voor uw betonlook!

Maak een afspraak