Beton Cire

Beton ciré is zeer modern en strak. Het wordt daarom ook op vele manieren toegepast. Beton cire begon ooit als luxe afwerking van muren en vloeren, maar is inmiddels uitgegroeid tot product waar zelfs allerlei meubels (haarden, krukjes, tafels en keukenbladen) van gemaakt worden. Betoncire kan bovendien in verschillende kleuren en afwerkingen worden toegepast, waardoor u altijd een eigen stijl krijgt!

Beton cire: juist ook in uw badkamer!

Estetica is een zeer ervaren verwerker van betoncire. Door ons aangebracht beton cire heeft een eigen karakter! U herkent hierin de hand van de meester. Precies de robuuste, stoere en strakke uitstraling die u zoekt. Beton cire kan bovendien op vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht! Het is waterdicht en naadloos en dus bij uitstek geschikt voor beton cire vloeren en wanden!

Over Ons

Estetica ontwerpt én voert vervolgens uit. Wij luisteren, analyseren, adviseren en gaan tot actie over. Daarom werken wij snel, effectief en blijven wij binnen budget en planning. U kunt bij Estetica terecht voor projecten zoals het verbouwen en renoveren van een bestaande woning, het realiseren van nieuwbouw tot en met het ontwerpen en stylen van interieurs. Neem nu contact op met Estetica voor een vrijblijvende offerte!

Maak een afspraak