Beal Mortex

Beal Mortex is een decoratieve afwerking dat lijkt op betonciré/microbeton maar is kwalitatief een stuk beter. Beal Mortex heeft een naadloze afwerking en bestaat uit een mortel van natuursteenpoeder dat het heel sterk maakt. Estetica past dagelijks beal mortel toe in douches, zwembaden, vloeren en plafonds. Het is bijna overal op aan te brengen en verkrijgbaar in vele kleuren en afwerkingen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag in beal mortex!

Beal Mortex: voor binnen en buiten!

Vanaf een dikte van 1 mm is beal mortex al 100% waterdicht en tevens zeer onderhoudsvriendelijk. Het is kras- en vuilbestendig en vochtwerend. Het kan overal toegepast worden en is daarom ook uitermate geschikt voor badkamers, keukens, decoratief, meubilair, trappen, zwembaden.

Elegant, strak en tijdloos

Dankzij de buitengewone slijtvastheid, flexibiliteit, geringe dikte en hechtvermogen kan Mortex -zoals gezegd- worden aangebracht op de meest diverse ondergronden. Met Mortex krijgt een behandelde ondergrond een elegante en tijdloze look. Bij onze projecten kunt u veel ideeën en inspiratie op doen. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Over Ons

Estetica ontwerpt én voert vervolgens uit. Wij luisteren, analyseren, adviseren en gaan tot actie over. Daarom werken wij snel, effectief en blijven wij binnen budget en planning. U kunt bij Estetica terecht voor projecten zoals het verbouwen en renoveren van een bestaande woning, het realiseren van nieuwbouw tot en met het ontwerpen en stylen van interieurs.

Maak een afspraak